Zαχαροπλαστική και Γαστρονομία σε μία Συσκευή
Masterchef
Eίναι μια συσκευή παραγωγής πολλαπλών τροφίμων με θέρμανση και ψύξη για τη δημιουργία κατεψυγμένων γλυκών, κρέμων ζαχαροπλαστικής, κρέμων γάλακτος και ζαχαροπλαστικής, pate choux, σάλτσες, κέικ, μους, ζελέ και φρούτα, γλυκά και συνταγές σοκολάτας.
Απλή Χρήση: Προηγμένα ηλεκτρονικά για εύκολη προετοιμασία όλων των τύπων συνταγών, ακόμη και των πιο σύνθετων.
Μικρές και Μεγάλες Ποσότητες: Το αποκλειστικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης είναι επίσης σε θέση να λειτουργήσει για μικρές και μεγάλες ποσότητες προϊόντων.
Κάνει παγωτό GELATO: Το Masterchef μπορεί να κάνει gelato, ακόμα και τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις, με την ίδια ποιότητα.
Μειωμένος χρόνος: Ο μειωμένος χρόνος και οι ελάχιστες ποσότητες μεταποιημένου προϊόντος καθιστούν δυνατή την επέκταση του φάσματος των συνταγών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές κρέμες γάλακτος.
Μεταβλητή ταχύτητα Χάρη στις μεταβλητές ταχύτητες χτυπήματος, είναι δυνατή η προετοιμασία αυτών των συνταγών όπου υπάρχουν ιδιαίτερες αυξήσεις όγκου ή πολύ ευαίσθητες διαδικασίες.
Τέλεια Μαγειρική Το μηχάνημα μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασίες έως 105ºC.
Το Masterchef δύναται να δημιουργήσει:
Φαγητό γκουρμε Σάλτσες deli, μαγιονέζα, σάλτσα κρέατος, αλμυρά αρτοσκευάσματα, ψωμί τυριού, κρέμα μανιταριών, κρέμα σολομού, σάλτσα για βάση πίτσας, λευκές σάλτσες.
Ζαχαροπλαστική: Κρέμα ζαχαροπλαστικής, κρέμα γάλακτος, panna cotta, κρέμα φρούτων, ganache, ζελέ φρούτων, κρέμα βουτύρου, ζάχαρη κρέμας, σκλήρυνση σοκολάτας, merinque, βαυαρική κρέμα, comfiture φρούτων, βάσεις για επιδόρπια semifreddo, φρούτα pochee.
Gelato Κατά τη διάρκεια του σταδίου PASTEURIZATION, το μίγμα λαμβάνεται σε οποιαδήποτε επιλεγμένη θερμοκρασία. Κατά τη διάρκεια της κατάψυξης, οι μικρές και μεσαίες ποσότητες ζελατίνης καταψύχονται μέχρι την τελειότητα.